Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ambltcom/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
DANIEL CHUST PETERS. Air Liquid. Casal Solleric. Palma de Mallorca - REVISTA DE ARTE CONTEMPORÁNEO AMBLART.com

AMBLART

desde 2005 ayudando en la promoción del Arte Contemporáneo


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ambltcom/public_html/templates/revista_de_arte_contemporaneo_amblart_1/functions.php on line 194

DANIEL CHUST PETERS. Air Liquid. Casal Solleric. Palma de Mallorca

Sample ImageCasal Solleric. Espai Quatre
Passeig del Born, 27. Palma de Mallorca

17 maig – 8 juliol 2007

 

 

LLOC: Espai Quatre

INAUGURACIÓ: Dijous, 17 de maig de 2007, a les 20:00 h

DATES: 17 maig – 8 juliol 2007

HORARI: Dimarts a dissabte de 10 a 14.00 / Diumenges i festius de 10 a 13.30

COMISSÀRIA: Neus Cortès

INSTITUCIONS: Ajuntament de Palma, CAM (Caja Mediterráneo)

 

Com a pràctica artística aplic un mètode de treball des de fa quinze anys:

               1. Tinc una idea: reproduesc el meu taller.

               2. No tinc cap idea: reproduesc el meu taller.

               3. Tinc una altra idea: reproduesc el meu taller.

 

 

Sample ImageEl fet de tenir idees queda restringit en una de sola. La idea és mantenir una sola idea al llarg del temps. Aquesta sola idea és la de reproduir el meu espai de creació artística. Reproduesc un espai que ja existeix per no idealitzar-ne un de nou. Reproduesc el taller que és l’espai més concret i proper que habit, en el qual pas de 6 a 8 h diàries. És el taller perquè li assign aquesta funció. Reproduesc el taller de l’artista pel significat que ha adquirit al llarg de la història de l’art. Per inèrcia i voluntat reinvent contínuament la mateixa idea. Si tinc una altra idea m’autocensur reproduint una altra vegada el taller. No és una obsessió ni una resistència. És una actitud d’apreciació estètica entre mantenir una constant i la confrontació de moltes variables externes. Cada reproducció del taller estableix una complicitat entre l’individu i altres organismes més abstractes com són institucions tant públiques com privades.

 

Sample ImageA l’Espai Quatre present “AIR LIQUID”, una sèrie de reproduccions del meu taller actual situat al carrer Massens, 41, del barri de Gràcia de Barcelona. Les reproduccions del meu espai de treball han estat convertides en arquitectures objectuals. Project a diferents pantalles la imatge de l’interior de cada reproducció del meu taller en temps real (un recurs audiovisual de fa molts d’anys). He transformat l’interior del meu taller en un escenari d’una possible pel·lícula de ciència ficció, de terror o de suspens. Convid l’espectador que manipuli i desplaci cadascuna de les reproduccions perquè hi participi al nou escenari projectat a distintes pantalles. Així compartesc la funció del meu taller amb la participació de l’espectador.

Daniel Chust Peters

 


 


Como práctica artística aplico un método de trabajo desde hace quince años:

               1- Tengo una idea: reproduzco mi taller

               2- No tengo ninguna idea: reproduzco mi taller

               3- Tengo otra idea: reproduzco mi taller

 

 

El hecho de tener ideas queda restringida en una sola. La idea es mantener una sola idea a lo largo del tiempo. Esta sola idea es la de reproducir mi espacio de creación artístico. Reproduzco un espacio que ya existe para no idealizar uno nuevo. Reproduzco el taller que es el espacio más concreto y próximo que habito, en el que paso de 6 a 8 h diarias. Es el taller porque le asigno esta función. Reproduzco el taller del artista por el significado que ha adquirido a lo largo de la historia del arte. Por inercia y voluntad reinvento continuamente la misma idea. Si tengo otra idea me autocensuro reproduciendo otra vez el taller. No es una obsesión ni una resistencia. Es una actitud de apreciación estética entre el mantener una constante y la confrontación de muchas variables externas. Cada reproducción del taller establece una complicidad entre el individuo y otros organismos más abstractos como son instituciones tanto públicas como privadas.

 

En el Espai Quatre presento “AIR LIQUID”, una serie de reproducciones de mi taller actual situado en la calle Massens, 41, del barrio de Gràcia de Barcelona. Las reproducciones de mi espacio de trabajo han sido convertidas en arquitecturas objetuales. Proyecto en diferentes pantallas la imagen del interior de cada reproducción de mi taller en tiempo real (un recurso audiovisual de hace muchos años). He transformado el interior de mi taller en un escenario de una posible película de ciencia ficción, de terror, o de suspense. Invito al espectador a que manipule y desplace cada una de las reproducciones a fin de que participe en el nuevo escenario proyectado en varias pantallas. Así comparto la función de mi taller con la participación del espectador.

Daniel Chust Peters

 

Zapatosmania.com La Revista de Zapatos y Calzado

Revista Saber de Ciencias

Art Atelier Gallery