AMBLART

desde 2005 ayudando en la promoción del Arte Contemporáneo

RAFEL BESTARD S’ADJUDICA EL XIV PREMI CIUTAT DE MANACOR D’ARTS PLÀSTIQUES 2007

Sample ImageEl pintor Rafel Bestard, amb la seva obra “Al bosc II (Els nens perduts)”, un oli damunt tauler de 2006, ha obtingut el ”XIV Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques 2007” -dotat amb 4.200 euros-, que ha comptat amb un total de 112 participants.

 

Astrid Colomar i Paz Alcoverro han obtingut sengles mencions d’honors. La resta d’autors finalistes són: Yolanda Adrover, Marta Blasco, Maria Espada, Enric Font, Julia García, Grup 4cromia (Jorge Cabral & Antònia Oliver), José Hevia, Catalina Julve, Esther Olondriz, Irene Peukes, Jaume Simó Sabater, María Isabel Uribe, Pedro Vidal, Marcos Vidal i Amable Villarroel.

 

Sample ImageL’exposició de les obres seleccionades quedà inaugurada el dissabte 2 de juny, a la Torre de ses Puntes, on es podrà visitar fins el dia 24.

 

Rafel Bestard (Palma, 1967), llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és actualment el president de l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears. Ha rebut diversos premis i guardons, d’entre els que cal destacar el Primer premi de Pintura Jove, el 1998, que atorga la Sala Parés de Barcelona; el Primer premi al Certamen Dijous Bo d’Inca, el 2002, i el Primer premi al Certamen Internacional de Pintura de Binissalem, el 2004, entre molts d’altres.

 

Fou un dels artistes seleccionades a l’exposició “Art emergent a les Illes Balears (III)”, que va encetar la seva itinerància per Mallorca, Menorca, Eivissa i Barcelona l’any 2005.

 

Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a Palma, Barcelona, Madrid  Itàlia o Mèxic, entre d’altres. L’any 2006 va presentar a la Torre de ses Puntes la que constitueix la seva primera revisió institucional, amb obres realitzades entre 1998 i 2006.