Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ambltcom/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Temptacions de Sant Antoni - REVISTA DE ARTE CONTEMPORÁNEO AMBLART.com

AMBLART

desde 2005 ayudando en la promoción del Arte Contemporáneo


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ambltcom/public_html/templates/revista_de_arte_contemporaneo_amblart_1/functions.php on line 194

Temptacions de Sant Antoni

Sample ImageHasta el 17 de febrer de 2007
Galeria espai[b] . Barcelona
Comissària: Laura Marte

El 15è aniversari de les festes de Sant Antoni de "Sa Pobla a Gràcia" s'inaugura  enguany amb una selecció de treballs plàstics entorn a

 

les temptacions de Sant Antoni. L'exposició està plantejada com un viatge al desert -l'art- on l'espectador -Sant Antoni- s'enfronta a les temptacions que plasmen els artistes -dimonis-.

D'aquesta manera es re_interpreta el discurs històric de la vida de Sant Antoni, tal com ho va fer aquest al desert enfront les temptacions del dimoni.

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Els 35 artistes de l'exposició varen conviure durant 8 setmanes amb un maletí, al qual devien plasmar una de les seves temptacions. El conjunt de maletins oberts esdevé un paisatge íntim i interdisciplinari de temptacions, tant d'avui com de sempre.

Amb motiu de l'exposició s'ha editat un catàleg amb les imatges dels 35 artistes i 9 personatges il·lustres i rellevants, en el camp de la política,l'art, la historia, l'antropologia, la música, i la cultura popular, han escrit la seva opinió sobre tan especulada matèria que des dels inicis dels dies ha pertorbat la consciència de la humanitat.

 

Artistes:

Yolanda Adrover; Miquel Alemany; Pere Alemany; Anònim; Joan Àvila; Leo Bassi; Joan Bennàssar; Rafel Bestard; Biel Bover; Pep Cirer; Diana Coca; Toni de Cúber; Carles Domènec; Rafa Forteza; Carles Gispert; Rosa Ginard; Maria Huerga; Damià Jaume; Pep LLambías; Neus Marroig; Maria Antònia Mir; Martí Monjo; Gabriel Noguera; Ferran Pizà; Miquel Planas; Pep Roig; Lourdes Sampol; Tòfol Sastre; Tatiana Sarasa; Gabriela Seguí; Jaume Simó Sabater; Bartomeu Simonet  «Gorriomoixa»; Enric Socias; Marcos Vidal i Pedro Vidal.
 

 

Zapatosmania.com La Revista de Zapatos y Calzado

Revista Saber de Ciencias

Art Atelier Gallery


Copyright © 2020. AMBLART